Νέα

Επιστροφή στην σελίδα των νέων
Επεισόδιο "Ξέφρενος Καιρός - Πρόγραμμα Ποσειδώνας"

Στο 5ο επεισόδιο του Ναυτίλου ενημερωθήκαμε για τους πλωτούς, ωκεανογραφικούς μετρητικούς σταθμούς του συστήματος "Ποσειδών". Πρόκειται για μία πρωτοποριακή υποδομή πρόγνωσης του καιρού και της κατάστασης στη θάλασσα της Ελλάδας.

Το σύστημα "Ποσειδών" συγκαταλέγεται επιχειρησιακά ως το πλέον εξελιγμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο και με πρωτοποριακή υποδομή σε παγκόσμια κλίμακα.

Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. συμμετέχει στη συντήρηση των πλωτών σταθμών συμβάλλοντας καθοριστικά στην παράκτια και θαλάσσια ασφάλεια, ενώ οι σχετικές αποστολές συνεχίζονται προκειμένου τα πολύτιμα δεδομένα που παρέχει το σύστημα "Ποσειδών" τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή επιστημονική κοινότητα να συνεχίσουν να συλλέγονται για πολλά ακόμα χρόνια.

Παρακολουθήστε το επεισόδιο "Ξέφρενος Καιρός - Πρόγραμμα Ποσειδών" στην ενότητα "Νέο Επεισόδιο" της ιστοσελίδας του Ναυτίλου.

Το επόμενο επεισόδιο του Ναυτίλου αφορά στα Δελφίνια.  Την Τετάρτη, 6 Ιουλίου δείτε από την ιστοσελίδα μας το trailer των Δελφινιών και την Παρασκευή, 8 Ιουλίου το πλήρες επεισόδιο, 1 ημέρα πριν την τηλεοπτική μετάδοση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες
home