Νέα

Επιστροφή στην σελίδα των νέων
Επεισόδιο Κόκκινη Γαρίδα

Σκοπός του 8ου επεισοδίου του Ναυτίλου ήταν η προσπάθεια κινηματογράφησης της κόκκινης γαρίδας στο φυσικό της περιβάλλον. Πρόκειται για μία προσπάθεια με διεθνές ενδιαφέρον, αφού η θέα μίας ζωντανής κόκκινης γαρίδας στο βυθό είναι εξαιρετικά σπάνια.

Ο Κώστας Καπίρης και η Χρυσή Μυτηληναίου προσδιορίζουν τις περιοχές της έρευνας βασιζόμενοι τόσο σε επιστημονικά δεδομένα όσο και στη βοήθεια των ψαράδων οι οποίοι δίνουν στην ομάδα του Ναυτίλου, πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες αλίευσης των κόκκινων γαρίδων. Τελικά, την αρχική απογοήτευση της ομάδας διαδέχεται ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελα τα οποία έφερε η θέα μίας θηλυκής κόκκινης γαρίδας. Η αποστολή στέφεται με επιτυχία και οι προσπάθειες όλων επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ζήστε την αγωνιώδη αναζήτηση της κόκκινης γαρίδας και τη χαρά της ομάδας παρακολουθώντας το επεισόδιο για την Κόκκινη Γαρίδα στην ενότητα επεισοδίων του Ναυτίλου.

Το επόμενο επεισόδιο του Ναυτίλου αφορά στις Υποθαλάσσιες Τεχνολογίες. Παρακολουθήστε το σχετικό trailer στην ιστοσελίδα του Ναυτίλου την Τετάρτη, 27 Ιουλίου και το πλήρες επεισόδιο την Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 1 ημέρα πριν την τηλεοπτική μετάδοση!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες
home